Kormorán Nap 2012


  • 2012. 08. 16.

Az éves programtervünknek és a közzétett hirdetéseknek megfelelően 2012-én került sor egyesületünk részéről a Kormorán Nap megrendezésére.


Az előrejelzéseknek megfelelően a családi napi programhoz csatlakozott a szentgotthárdi Opel gyárból egy csapatnyi ember; a korábbi vendégcsapat eveztetéséhez hasonlóan velük is egy esős túrát sikerült tennünk.

A résztvenni szándékozó tagtársaink és érdeklődők 8 órakor kezdtek gyülekezni a Vízi Vándor táborhelyen. A kenuk levitele már előző nap megtörtént a tervezett indulási helyre, így szombatra a hajók beosztása és a túrák előtti szokásos tájékoztató maradt a résztvevők felé.

A változékony időjárás ellenére a túra jó hangulatban zajlott; tarkította borulás

- szerencsére a szalonnázáshoz gyújtott tűz megmelegítette a kényszerűen fürdőzőket és elég nagynak bizonyult, hogy ellenálljon a nekiindult esőnek –

és volt tagtársunk, aki a kissé zord időjárásban is hódolt úszási szenvedélyének.

A túra a tervezettnél kissé hamarabb érkezett Csákánydoroszlóba, ahol jólesett az egytál meleg étel, mellyel vendégül láttunk minden résztvevőnket.

A Vízi Vándor táborhelyen az evezésben  részt nem vevő érdeklődőket is szeretettel vártuk, részükre programként lovaglási és – Gyöngyi néni útmutatásával – kukoricacsuhé feldolgozási lehetőséget kínáltunk; varázslatos pillangókat varázsolt az érdeklődő gyermekekkel, felnőttekkel :)

Az esti zenés program nem nyúlt túl hosszúra; a borús napközbeni időjárás nem csalt ki túl sok embert a Rába partra és az ezt követő hűvös este a kintlévőket is hamar távozásra késztette (néhány szeg azért bekerült ismét az emlékfánkba :)) – reméljük jövőre az időjárás kegyesebb lesz a nyílt napi programunkhoz.

A készült fotók fotótárunkban megtekinthetők :https://get.google.com/albumarchive/111108083688013484422/album/AF1QipMACCg4hVDc-FDeTOa-JVp1AxG1ByomuGJPKJGo?feat=directlink