Te Szedd! 2016.


  • 2016. 05. 02.

2016. április 30-án a Kormorán Kenu Közhasznú Egyesület a csákánydoroszlói Családbarát Egyesület tagjaival a “Te Szedd” országos program keretében Csákánydoroszló-Gasztony között takarították a Vörös patak partját valamint a közút környékét.

A takarításban mindkét csapat részéről egyaránt részt vettek felnőttek és gyerekek; a legfiatalabb résztvevő nem volt egész 4 éves.

Az együtt töltött idő alatt – nem tudom, az elkeserítő vagy a felháborító a megfelelő szó rá – szerzett tapasztalat azt mutatja, vannak embertásaink, akik továbbra sem tisztelik eléggé a környezetet, gondolkodás nélkül szemetelnek.

Jó volt ugyanakkor látni a szemétgyűjtők hozzáállását, mindenki képességeinek megfelelően vett részt a tevékenységben és mindenki megtalálta azt a feladatot, amit örömmel és felelősséggel el tudott látni.

A takarítás végén a Kormorán Kenu Közhasznú Egyesület egy jó hangulatú szalonnázáshoz biztosított hozzávalókat a résztvevőknek; a nyársfaragással kezdve, pataki élővilág felfedezéssel tarkított megérdemelt pihenés jólesett mindenkinek.

https://photos.google.com/share/AF1QipOeeEr6_AzSIVPQkcWKusWPLx-LD5g-wNVPCK_w3Dy9rdw_keQjXB4vJUYmi4ZLUA?key=UV8tV0hWM3Y5VDZvZW9rUGNveGhrcF9rNHZhZkhB